Διαδικασίες Κρατήσεων

ΤΙΜΕΣ

Οι τιμές μας ποικίλουν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα. Οι τιμές στο Patmos Villas ξεκινούν από € 45 ανά διαμέρισμα και ανά διανυκτέρευση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Για διαμονή μεγαλύτερη των 7 διανυκτερεύσεων, ή για τιμές για περισσότερα από ένα δωμάτια, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά. Εκπτώσεις σε ηλικιωμένους είναι διαθέσιμες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

Τα ποσά που αναφέρονται μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.
Όλες οι τιμές και επιπλέον χρεώσεις είναι σε Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν τυχόν φόρους. Το Patmos-Villas δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν επιπλέον χρεώσεις που οι τράπεζες ή υπηρεσίες συναλλάγματος μπορεί να επιβάλουν, όταν χρησιμοποιείται ξένο νόμισμα.
Το Patmos-Villas δεν επιβάλλει τέτοιες επιβαρύνσεις.
Για να κάνετε την κράτηση, απαιτείται προκαταβολή 40%. Το οφείλεται κατά την άφιξη. Οι τιμές περιλαμβάνουν τον καθαρισμό και την αλλαγή λευκών ειδών πριν από την άφιξη και μετά την αναχώρηση.
Όταν η παραμονή υπερβαίνει τη μία εβδομάδα (7 διανυκτερεύσεις) στην τιμή περιλαμβάνεται δωρεάν εβδομαδιαία υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής σεντονιών).
Η μέγιστη χωρητικότητα του κάθε διαμερίσματος είναι 5 άτομα.
Η αποχώρηση από το δωμάτιο είναι στις 12πμ. Εάν επιθυμείτε αργότερη αποχώρηση υπάρχει δυνατότητα με μια επιπλέον χρέωση € 25.
Υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης. Πάντα στη διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.

Παράδειγμα:

4Η προκαταβολή 40% που απαιτείται κατά τη στιγμή της κράτησης μπορεί να καταβληθεί είτε μέσω πιστωτικής κάρτας του πελάτη ή τραπεζικού λογαριασμού.
Θα χρειαστεί να καταβάλλεται το υπόλοιπο 60% την ημέρα της άφιξης. Λυπούμαστε αλλά το Patmos Villas δεν δέχεται καμία πληρωμή με επιταγή.Οι καταθέσεις επιστρέφονται μόνο εάν η κράτηση ακυρωθεί 21 ημέρες πριν από την άφιξη.