Καλώς ήλθατε στο Patmos Villas,
ένα φανταστικό θέρετρο στο νησί της Πάτμου!

Patmos Villas

Το Patmos Villas είναι ανεξάρτητα πέτρινα διαμερίσματα και σπίτια που βρίσκονται στο παραδοσιακό κόλπο του Γροίκου.
Η ιδέα ήταν να συνδυάσουν την υψηλή αισθητική και το πνεύμα της φιλοξενίας, κάτι κοινό ανάμεσα σε όλα τα σπίτια της Πάτμου που χρονολογούνται από το 15ο αιώνα.

Η προσιτή πολυτέλεια είναι το κύριο μας μέλημα-στόχος.

Διαμερίσματα διακοσμημένα σε πλήρη συμμόρφωση με τη Δωδεκανησιακή αισθητική, κατασκευασμένα από πέτρα και μπλε παράθυρα, κήποι γεμάτοι από βουκαμβίλιες, αρώματα και συνταγές από χειροποίητα γλυκά από την Πάτμο, συνθέτουν ένα μοναδικό τοπίο που εγγυάται να κάνει τις διακοπές σας αξέχαστες.
Η επιτυχία της Patmos Villas ολοκληρώνεται από τους ιδιοκτήτες της, οι οποίοι ξεχωρίζουν για τον επαγγελματισμό τους που σε συνδυασμό με την παράδοση, την αγάπη για τη δουλειά και το χαμόγελο τους, είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν κάθε πιθανή επιθυμία σας.

Γροίκος - Κοντινά Mέρη

Μπορείτε να διαλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές, όπως:
Μοναστήρια
Παραλίες
Παραδοσιακά χωριά


Μοναστήρια

Παραλίες

Οικισμοί

Το νησί της Πάτμου

Η Πάτμος είναι ένα ήσυχο νησί του Αιγαίου. Όντας το βορειότερο σύνορο του δωδεκανησιακού νησιωτικού συμπλέγματος, βρίσκεται βορειοδυτικά της Λέρου και νοτιοδυτικά της Σάμου. Έχει έκταση 34 τετραγωνικά χιλιόμετρα και μήκος 63 χιλιόμετρα.
Οι ακτές του νησιού μοιάζουν με μια λεπτή δαντέλα, με τέσσερις μεγάλους όρμους και πολλούς μικρότερους έτοιμους να ανακαλυφθούν.
Η Πάτμος είναι ένα νησί που αρχικά δημιουργήθηκε από την έκρηξη ενός ηφαιστείου, είναι κυρίως βραχώδες και με χαμηλό υψόμετρο (269 μ.)Διαβάστε περισσότερα →